Residence VG-C | Glenn Reynaert

Residence VG-C

  Aan de rand van een natuurgebied pronkt hier een fijn lijnenspel dat op alle mogelijke manieren doordacht is. De vorm is geïnspireerd op een driedimensionale versie van het symbool oneindigheid ∞.  

Openingen worden opgevuld met grote glaspartijen waardoor de woning veel zon binnenkrijgt en rechtstreeks contact biedt met de natuur. Enkele bomen in de tuin zorgen ook voor een ideale verbinding tussen de hedendaagse architectuur en het beschermd natuurgebied in de achtertuin.  Fotografie Hendrik Biegs

1.jpg

  At the end of a swamp, a house with a well thought-out design was built. The shape is inspired by a three-dimensional version of the infinity ∞ symbol.  

Openings are filled with large glass sections so that the house receives a lot of sun and offers direct contact with nature. A few trees in the garden also provide an ideal connection between contemporary architecture and the protected nature area in the back garden.  Photography Hendrik Biegs

2.jpg
abgr-14.jpg
6.jpg