Countryhouse L | Glenn Reynaert

Countryhouse L

  Een langgevelhoeve gelegen op de bosrand van Brugge waarvan de ziel opnieuw tot leven is gebracht. Een rustige omgeving waarin een vakantiegevoel nooit veraf is.  

Het interieur is een herinterpretatie van een oude hoeve. Verweerde, oude materialen werden gecombineerd nieuwe.

Het resultaat is een symbiose van een warm interieur met fantastische perspectieven. De vormgeving is het resultaat van de ‘Genius Loci’ 

Fotografie Hendrik Biegs

dsc0551-1.jpg

   An old farmhouse located in one of the oldest forests of Bruges, whose soul has been brought back to life. A peaceful environment in which a holiday feeling is always present.  

The interior is a reinterpretation of the interior of an old farmhouse. Weathered, old materials were combined with new materials.

The result is a symbiosis of a warm interior with fantastic perspectives. The design is the result of the "Genius Loci" 

Photogaphy Hendrik Biegs

3-3.jpg
dsc0333.jpg
dsc0518-1.jpg
dsc0488.jpg
dsc0590.jpg
dsc0344.jpg